fbpx

Jah, kallis lugeja, su silmad ei peta sind. Mängustuudio Running with Scissors on otsustanud tagasi tuua oma kurikuulsaima (ja ühtlasi ka ainukese) mänguseeria – Postal. Kõik sarja tulistamismängud on tuntud liigse vägivalla ning vastuolulise sisu poolest.

Seeria tuntuimaks osaks on Postal 2, mis sai alguse 2003. aastal, ent mis sai alles üsna hiljuti (täpsemalt 2015) viimase laienduse, millega tõmmati ühtlasi vesi peale ka sarja kolmandale osale. Kolmanda isiku vaates Postal III arendajaks oli Trashmasters ning tegemist oli niivõrd kehva mänguga, et Running with Scissors otsustas seda ignoreerida ja väitis hiljem, et tegemist oli vaid ebaolulise kõrvalosaga. Seega on loogiline, et värskelt (varajases ligipääsus) Steami jõudnud üksikisikvaates Postal 4: No Regerts on otsene järg sarja teisele sissekandele.

Mängija astub taaskord Postal Dude’i saabastesse, kellele annab hääle Duke Nukemi peategelase legendaarseks teinud Jon St. John. Mängija käib ringi mööda avatud maailma ning täidab erinevaid ülesandeid. Jätkuvalt on võimalik püssi summutina kasutada tavalise kassi abi.

Me elame veidral ajal.