fbpx

Dr. Kawashima on juba 2005. aastast alates aidanud mänguritel enda mõistuse teravana hoida, stimuleerides me ajusagaraid erinevate peamurdjatega. Seni on seeria püsinud Nintendo DS ja 3DS konsoolidel, ent tuleva aasta alguses murrab doktorihärra ka kompanii uusimale mängumasinale Switchile.

Treiler peidab endas ka ilmselget vihjet asjaolule, et Nintendo Switch Lite’i omanikud peavad enda suud Dr. Kawashima abist puhtaks pühkima. Nimelt on teoses erinevaid minimänge, mis kasutavad ära baasmudelist eemalduvate JoyConide omadusi. Näiteks kasutatakse neid nii kohaliku mitmikmängu tarbeks kui ka kasutavad parema puldi kaamerat – puldi sisse peidetud sensor suudab tuvastada kasutaja sõrmi ja seda, kas kivi-paber-käärid mängu mängides näidatakse kääre või kivi (ja noh, tõenäoliselt tuntakse ka paber ära).

Mängu füüsilise versiooniga tuleb kaasa ka Stylus pliiats. Dr. Kawashima’s Brain Training ilmub 2020. aasta 3. jaanuaril.