fbpx

Bethesda teatas, et on otsustanud lisada enda skandaalsele võrgupõhisele märulimängule Fallout 76 kuutasupõhise teenuse Fallout 1st. Lisaraha eest said mängijad muuhulgas lahti lukustada võimaluse mängida privaatserverites ning kasutada põhjatu ruumiga Scrap Box kasti.

Teenus, mille kuutasuks 14,99€ (aasta eest tuleb korraga tasuda 119, 99€) ei jõudnud ööpäevagi saadaval olla enne, kui meieni jõudsid raportid sellest… kuivõrd katki see on! Jah, kes oleks osanud aimata, et algusest peale probleemide käes vaevlema pidanud mäng ei suuda kasutajatele rahuldustpakkuvaid teeneid osutada.

Suurimateks probleemideks on osutunud asjaolud, et: a) privaatsed serverid ei ole nii privaatsed, b) nendes elutsevad arvuti poolt juhitud tegelased on ootamatult sussid püsti visanud ning c) põhjatu sisuga Scrap Box on tõepoolest põhjatu – kõik esemed, mis mängija sinna paneb, kaovad igaveseks. Redditi kasutajad on kokku pannud hiiglasliku nimekirja nendest ja ülejäänud probleemidest, mis teenusega kaasnevad.

Me ei uskunud, et Bethesda suudab kotisaagat üle trumbata. Tundub, et eksisime.

Allikas: Forbes