fbpx

Novembrikuus saavad PlayStation Plusi kasutajad võimaluse võidelda iidsete deemonitega feodaalses Jaapanis ning jätkata ellujäämiskursusi segase Ameerika kultuse vastu. Üks seiklus parem kui teine. See teine ehk mitte nii hea, aga tasub proovimist!

Nioh

Nioh’t võib kirjeldada kui kompotti Dark Soulsist, Onimushast, Diablost ja Borderlandsist. Need koostisosad loovad kokku ühe väga maitsva supi, kuna igast eelnimetatud mängust on välja valitud parimad palad, mis on kõnealusesse mängu topitud. See ei tähenda aga, et Nioh ei oleks omapärane, just vastupidi – need elemendid on nii hästi rakendatud, et raske on pulti käest panna.

Outlast 2

Parim Ameerika elamus otse kodust – hullud kristlased ajavad peategelast lõputult taga, üritades talle selgeks teha, et abort on üks lõpmatult hea asi ning et mehe seeme ei kõlba mitte millekski. Lisatud on ka veidi algkoolidraamat, sest kelle jaoks ei ole elus kõige jubedam aeg just nimelt 4. klass katoliku koolis.