fbpx

Shawn Layden – mees, keda oleme harjunud nägema Sony E3 pressikonverentsidel lava peal ringi tatsamas – lahkub kompaniist. Sellest andis teada PlayStationi ametlik Twitteri konto, soovides mehele edu tulevastes tegemistes.

Internet alustas seepeale rännakut, leidmaks perfektset nalja, mis sarnaneks situatsioonile, mille raames Reggie Fils-Aime lahkus Nintendost ning tema asemele võeti iroonilise nimega mees – Doug Bowser.

Siiski ei visanud kõik nalja. Kinda Funny eestvedaja Greg Miller otsis kapist üles enda fooliumist mütsikese ning viitas, kuivõrd veider on kogu olukord. Nimelt jäi talle silma, et Laydeni lahkumisest kuulutati lihtlabase säutsu abil ning välja pole saadetud pressiteadet, nagu Sony tavaliselt armastab teha. Samuti pole enda ametlikku pöördumist teinud Layden ise ja ta pole PlayStationi säutsus isegi ära märgitud.

Miller arvab, et Layden sai kuskilt parema pakkumise ning ei pea võimatuks seda, kui mees otsaga Google Stadia juurde jõuaks.