fbpx

Möödunud nädalavahetusel andis Electronic Arts mõista, et on peale kaheksat pikka aastat valmis tagasi Steami tulema. Alates 2011. aastast PC-mänge vaid enda käivitaja Origins kaudu müünud arendaja-väljaandja naaseb Valve’i platvormile 15. novembril, kui ilmub Star Wars: Jedi Fallen Order.

See pole aga kõik – tuleval suvel saavad Steami kasutajad hakata maitsma EA Accessi hüvesid. Tegemist on kuutasupõhise mänguteenusega, mis annab varasema juurdepääsu uute mängude esimestele tundidele. Samuti saab täies ulatuses mängida tervet trobikonda EA vanemaid mänge.

Lisaks jõuavad järgmiste kuude jooksul Steami ka The Sims 4 ja Unravel Two, 2020. aasta jooksul rikastub Valve’i platvorm aga Apex Legendsi, FIFA 20 ja Battlefield V võrra. Origini ja Steami kasutajad saavad eelnimetatud teoseid võrgus ka omavahel mängida.