fbpx

Epic Games pani oma menuka battle royale mängu 10. hooajale suure rasvase punkti. Fortnite, koos selle kaardi, kõikide tegelaste ning isegi menüüdega, imeti suurde musta auku. Kõik kadus ka väljaspool mängu – teose sotsiaalmeedia kontod kustutasid vanad postitused. Lõpp oli käes.

Aga nagu kombeks, on iga lõpp millegi uue alguseks. Varasemate lekete kohaselt valmistuti täiesti uueks peatükiks. Fortnite: Chapter 2 sai ka nüüd (mitte)ametliku kinnituse. Kirjutamise hetkel vaatab mängus jätkuvalt vastu must ekraan, mille keskel sinine rõngas, ent internet (nagu talle kombeks) suudab info välja nuhkida varem, kui seda tahetakse esitleda.

Nii ongi meieni jõudnud Fortnite: Chapter 2 esimese hooaja treiler, mis paljastab nii mõndagi huvitavat. Mängus on uus kaart (mis, sarnaselt Apex Legendsile, vahetab välja eelmise), millel pannakse hästi palju rõhku veega seotud tegevustele. Näiteks saavad mängijad paadiga sõita ning nendel lahingut pidada. Samuti oskavad tegelased nüüd ka ujuda. Tagatipuks aga on võimalik tulise võitluse keskel aeg maha võtta ning hoopis kalale minna!

TÄIENDUS: Nüüd on väljas ka ametlik treiler:

Mängijale antakse ka uusi viise enda taset tõsta ning tundub, et enam ei pea lootma jääma vaid enda täpsele laskmisele, vaid kogemust saab koguda ka aardekirste avades ning puid (ja muid materjale) lõhkudes. Samuti saab seljas kanda enda haavatuid tiimikaaslaseid.

Tagatipuks avaneb võimalus end prügikasti peita ja hüppekarkudel ringi karata. Veel ei ole teada, millal täpsemalt Fortnite: Chapter 2 alguse saab, ent tasub valvas olla – see võib juhtuda igal hetkel!