fbpx

Kui praegu oma Nintendo Switch konsool tööle panne, eShopi minna ning sealt kõige populaarsemate mängude edetabelit uurida, torkab silma üks üpriski eriskummaline nähtus – esikohal polegi Nintendo enda eksklusiivteos The Legend of Zelda: Link’s Awakening, vaid samal päeval ilmunud Untitled Goose Game!

Lisaks kohalikule edetabelile suutis hani kõrgeimale pjedestaalile murda ka nii Põhja-Ameerikas, kui ka arendusstuudio House House enda kodumaal Austraalias.

Lisaks Nintendo konsoolidele (sest on ju nüüdseks turule jõudnud ka baasmudeli väiksem vend Nintendo Switch Lite, millest tegime ka tutvustava video), on mürglit tegeva hane mäng jõudnud ka arvutile. PC kasutajad saavad teost endale soetada läbi Epic Gamesi poe. Praegusel hetkel ei saa arendusmeeskond veel kinnitavat naela kirstukaane sisse lüüa, ent nad loodavad, et saavad oma loomingu tuua ka teistele konsoolidele.

PlayStation 4 ja Xbox One’i omanikud peaksid pöidlad nüüd kõvasti pihku võtma, sest Untitled Goose Game on vaieldamatult üks 2019. aasta lustakamaid elamusi!