fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Insane Robots

Käigupõhine strateegiamäng võib välja paista esmapilgul pisut lapsik, kuid reaalsuses on tegemist millegi enamaga. Kriitikute poolt hästi vastu võetud robotite võitlus on täis üllatavaid käike ja tundide viisi nuputamist.

Jurassic World Evolution

Detsembris tekib ka võimalus hallata tagasihoidluku loomaaeda koos nende pisikeste armsate loomadega, kes kohe kindlasti kontrolli alt ei välju. Mis saaks valesti minna? Miljoneid mängijaid omav üllitis kuulub sammuti pigem proovimist väärt projektide hulka.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=6zxR3tpLXCs

Toy Story 3

Hiljuti järjekorras juba neljanda ekraniseeringu saanud frantsiis jätkab enda näitamist ka mängumaailmas. Seda küll vanema (üheksa aastat) teosega, kui film ise, kuid ega nende lood siis omavahel peagi ühilduma. Igatahes on tegu lõbusa meelelahutusega nooremale mängijaskonnale.

Castlevania: Lord of Shadow – Mirror of Fate HD

Draakula lossi järjekordne 3D seiklus, mis peidab endas tavapäraseid salajasi ruume ning hulganisti relvi ja võitlussüsteeme. Castlevania ja Kojima Productions on need märksõnad, mis teevad antud teosest kindlasti kohustusliku ettevõtmise. Kui aga puudub Xbox  360, siis oleks ehk õige aeg seda sõbralt laenata?