fbpx

Ametlikult algab ostupüha Must Reede alles 29. novembril, kuid see ei takista paljudel kaupmeestel juba praegu rongile hüppamast. Üheks selliseks on Epic Games Store, kes viimasel ajal eriliselt silma paistnud eksklusiivlepingute tegemisega. Nüüd saab (teiste seas) täpselt neid samu mänge palju odavamalt hankida!

Rockstar Gamesi kauboisimulaator Red Dead Redemption 2 on saanud 20% suuruse soodustuse ning uueks hinnaks 47,99€. Borderlands 3 on seevastu alandatud koguni 33% ning selle hankimiseks peab rahakotist välja käima 40,19€. Postapokalüptiline Venemaa mängus Metro Exodus on aga saanud uueks hinnasildiks 19,99€. Ühtegi eelpool nimetatud teost Steami veebipoest ei leia.

Allahindlusi on muidugi veel ning valik piisavalt lai, et iga mängija peaks oma maitsele midagi leidma. Kuid mängude hulga osas ei anna seda kindlasti võrrelda harjumuspäraste Steami soodusmüükidega, ka poodide suurused on mänguvaliku osas täiesti erinevad. Steami sügisene allahindlustesadu peaks kõikide ennustuste kohaselt algama 26. novembril ning kestma 3. detsembrini. Lekkinud andmete järgi on Steami talvemüük 19. detsembrist 2. jaanuarini.

Epic Games Store’i Musta Reede soodusmüük kestab kuni 2. detsembrini.

Allikas: Epic Games Store