fbpx

Kui varasemalt olid enne kinoseansi algust saali jõudmise motivaatoriks uued filmitreilerid, mille jälgimist segasid tüütud reklaamid, siis nüüd lisandub sellele Forum Cinemas kinodes võimalus mängida sõpradega koos kinoekraanil.

Ei, tegemist ei ole uue MängudeÖÖ variatsiooniga, vaid Forum Cinemas võttis kasutusele ForumFun nimelise rakenduse, mille abiga on võimalik 10 minutit enne filmi algust kõikide saalis olijatega mängida lõbusaid videomänge. Vaja läheb vaid vastavat rakendust ning loomulikult mobiiltelefoni. ForumFun on saadaval nii Androidi kui iOS kasutajatele.

Lisaks üldisele imetlusele teiste filmivaatajate poolt on võimalik võita kinopileteid, snäkke, filminänni või muud konkreetse mänguga seotud auhindu. Osad mängud nõuavad rohkem osavust ja kiiremat reageerimisvõimet, teised rõhuvad filmiteadmistele või niisama õnnelikele pakkumistele.

Sarnane rakendus on kasutusel juba Soomes, kus tegemist on kinokülastajate seas väga oodatud meelelahutusega. ForumFun on mängitav Tallinna, Viljandi ja Tartu kinodes.

Kui aga soovid tõsimeelsemaid mänge kinos nautida, siis järgmine MängudeÖÖ toimub 2020. aasta kevadel!

Allikas: Forum Cinemas