fbpx

Käes on taaskord see päev, mil aasta otsa kogutud raha saab lõpuks tolmukihi alt vabastada ning selle eest omale midagi mängulist hankida. Olgu selleks uus konsool, värske pult või mõni videomäng, mille poole sai saadetud pilke, kuid mida täishinnaga ei soovinud osta. Siin on nimekiri parimatest Eesti Musta reede videomängude pakkumistest:

Punktid.ee

Tegelikkuses on Punktid.ee digitaalsete mängude hinnad ka ülejäänud aastal soodsad, kuid valitud toodetele lisati ostupüha raames korralik allahindlus. Näiteks saab Ott Tänaku videomängu WRC 8 hinnaga 26,99€ või näiteks 2019. aastal uue elu saanud kihutamismängu Grid 25,99€ eest. Kui aga automängud pole see tassike teed, on FIFA 20 hind alandatud 37,99€ juurde ning kauboisimulaator Red Dead Redemption 2 on saadaval hinnaga 47,99 €.

Lisaks on pakkumisel ka PlayStationi ja Xboxi mänguajad ning rahakoodid. Kõigi Punktid.ee Musta reede pakkumistega saab tutvuda nende kodulehel.

Arvutitark

Mängude nautimiseks on vaja vahendeid, millega seda teha. Näiteks uut monitori, klaviatuuri, kõrvaklappe või üldse uut arvutit. Just neid pakub Arvutitark oma Musta Reede soodusmüügi raames. Näiteks väga hinnatud Audio-Technica kõrvaklapid ATH-M50XBT on saanud 29% hinnaalanduse ning nüüd saadaval 154,90€ eest. GTX 1660 Super 6G graafikakaardiga varustatud ASUSe lauaarvuti on saanud soodushinnaks 719€. Sellele juurde sobiks ideaalselt HyperX Alloy – Cherry MX Red klahvidega mehaaniline klaviatuur hinnaga 59,90€.

Kõigi Arvutitarga Musta Reede pakkumistega saab tutvuda nende kodulehel.

Euronics

Ei saa rääkida soodusmüükidest mainimata Euronicsit. Ka nemad panustavad ostupüha raames videomänguritele. Pikas allahinnatud toodete nimekirjas hakkavad eriti silma PlayStation 4 puldid, millel Musta Reede soodushinnaks 39,99€. PlayStation 4 Pro mudelitel on hinnad alates 329,99€. Sellise hinna eest saab nii valge Pro mudeli kui ka musta Pro mudeli. Slim versioon koos mänguga FIFA 20 maksab samuti 329,99€.

Värskelt ilmunud Call of Duty: Modern Warfare teosega koos on Pro mudeli  hinnaks 379,99€. Allahinnatud toodete seast leiab ka erinevad mänge nii konsoolidele kui arvutile. Kõikide toodetega saad tutvuda Euronicsi kodulehel.

Gamestar

Häid allahindlusi pakub ka mängumüügiga tegelev ettevõte Gamestar, mille pakkumiste hulgast leiab nii tantsumängu Just Dance 2020 hinnaga 29,99€ kui ka Ghost Recon Breakpointi erinevaid versioone.