fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=NF_d44z2k5w

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Haara suurendusklaas ning sisene maailma parima uurija kingadesse! Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter on mõistatuslik seiklusmäng, kus valikud muudavad lõpptulemust… ning mille treiler on ilmselt kordades põnevam, kui teos ise.

The Final Station

Hoolimata mõnest konarlikust kohast jätab The Final Station pigem positiivse mulje. Mängus on arvukalt süngeid, rõõmsaid ja hämaraid tunneleid, lisaks elevaid lumiseid külasid ning üleujutatud linnasid, mis on kaetud laipade ja prügiga. Pea iga vastane sunnib kasutama lähenemiseks uut strateegiat ning mida vähem puusalt tulistada, seda suurem on tõenäosus mitte lõpetada elavate surnute lõugade vahel. The Final Station on tõestus, et surnute maailmas leidub elu.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Star Wars: Jedi Starfighter

Jedi Starfighter on viisakas teos, mis ei ole just kõige parema Star Wars üllitis, kuid see-eest omab sujuvat liikuvust ning meeli erutavat mängupilti. Lisaks on ka heli ja muusika sarja mängudele omane. Igale antud filmi huvilisele soovituslik, kuid see sihtimise süsteem ja kaadrisagedus vajavad ehk harjumist.

Joy Ride Turbo

Eluohtlikud trikid, sõbrad ja reede õhtu on see, mis Joy Ride Turbo nauditavaks teevad. Üksida mängides kaob ilmselt see sära, aga kui Nintendo puudub ja isu Mario Karti mängida on suur, siis on see ehk sobilik asendus.

Head mängimist!