fbpx

Tuntud League of Legends mängija ja striimer Tyler Steinkamp, kes on avalikkusele tuntud kui Tyler1, šokeeris hiljuti enda 2 miljoni inimese suurust fännibaasi. Seekord ei olnud aga šoki põhjustajaks tema toksilised väljaütlemised, vaid räpasus!

16. novembril aset leidnud striimis tuli jutuks, kui tülgastav mehe arvutiklaviatuur välja näeb, mille peale vaatajad soovisid anda enda hinnangu. Tyler küll puikles sellele vastu:„Te ei soovi seda näha ja ma ei usu, et te olete selleks valmis.“ Lõpuks mees siiski murdus ning tekitas paljudele vaatajatele tõsiseid luupainajaid.

Klaviatuurilt võib leida karvu, tolmu, toidujääke ja kõike muud tundmatut. Antud vaatepilt tekitas paljudes vastikustunnet ning jääb nende piltide najal seda ka edasi tekitama. Tyler ise vastas, et ta ei näe vaeva klaviatuuride puhastamisega, kuna ta viskab need ära ja ostab uue. Pole just kõige rohelisem ja keskkonnale mõtlev inimene…