fbpx

„Me tahame Borderlands 3!“ skandeeris internet aastaid tagasi justkui ühest suust. Eelmisest osast oli mõnda aega möödas ning internetis sahistati Gearboxi uuest projektist. „Ma kuulen teid,“ vastas stuudio ninamees Randy Pitchford. „Siin on meie uus mäng, Battleborn!“ Mitte keegi polnud rahul.

MOBA sugemetega üksikisikuvaates tulistamismäng tuli, nägi ning kaotas sekunditega. Üldiselt oli tegemist adekvaatse teosega, millel puudus oma iseloom. Liialt meenutas värvikirev möllukas arendajate eelmisi ponnistusi Borderlands 2 puhul. Üksikmängukampaania oli lühike, mitmikmängutoad tühjenesid kiirelt. Teost ei aidanud elustada ka Randy Pitchfordi täiesti spontaanselt avastatud Redditi alamfoorum, mis oli põhjendatud eksklusiivselt vaid Battlebornist inspireeritud pornograafiale.

Täiskasvanutele mõeldud pildiseeriad ei suutnud eemal hoida paratamatust. Täpselt samamoodi oli otsus teose mitmikmängu tasuta pakkuda vaid piisaks meres. Üsna kiirelt saadi aru, et mängu uuendamisel ei ole mõtet ning nii saigi Battleborn 2017. aasta sügisel viimase paiga. Siiski polnud toona veel juttugi sellest, et serveritele kirvega antakse.

Nüüd, kaks aastat hiljem on 2K lagedale tulnud surmauudisega. Battleborn on digitaalsetest poodidest eemaldatud, mängusisese valuuta müük peatatakse 2020. aasta 24. veebruaril (palju õnne, Eesti!) ning teose serverid suletakse 2021. aasta jaanuarikuus. Peale seda ei ole Battleborn mitte mingil moel mängitav, mis tähendab, et kel soov kogeda kõnealuse üllitise üksikmängu, peab seda tegema enne ülejärgmist aastat.

Allikas: 2K Support