fbpx

Aita valida Aasta Mäng 2019!

Aastal lõpp on kohe-kohe kohal ning ühes sellega tuleb ka LEVEL1 iga-aastane Aasta Mäng tiitli jagamine. Viimase raames kuulutatakse välja ka Rahva Lemmikmäng 2019, mille selgumisele saad ka sina kaasa aidata!

Selleks pole vaja teha ei midagi muud, kui klikata lingil, panna kirja oma lemmik 2019. aastal ilmavalgust näinud teos ning jätta kontaktandmed, et meil loosivõidu korral oleks võimalik kontakteeruda. Omaltpoolt on kõikide hääletajate vahel pannud välja auhinnad Punktid.ee, Arvutitark ja PlayStation Eesti.

Kõikide vastajate vahel lähevad loosi:

  • 2x 50€ Punktid.ee kinkekaart
  • 2x HyperX Cloud Alpha mänguri kõrvaklapid
  • Audio-Technica ATH-G1 kõrvaklapid
  • 2xMSI Clutch GM70 mänguri hiir
  • 2x Death Stranding (PS4)

Hääletada saab kuni 26. detsembri lõpuni. Nii rahva lemmiku kui ka Level1 Aasta Mäng 2019 kuulutatakse välja traditsioonilises aastalõpu saates, mis jõuab vaatajateni 30. detsembril. Seniks saab lugeda meie kirjutajate kui ka sõprade käesoleva aasta lemmikteostest.

Anna oma lemmikmängust teada!