fbpx

Me juba rääkisime parimatest artiklitest, mis 2019. aasta jooksul Level1 veebis ilmusid. Miks mitte teha sama meie videotega? Aasta oli pikk ning meie sisuloomemaht võrdlemisi kõrge (olgugi, et ehk pisut ebastabiilne), mistõttu võisid mõned liikuvad pildid kahe silma vahele jääda. Järgnevalt toon välja mõned märkimisväärsed videod, mis võiksid defineerida meie lõppevat aastat ning miks mitte anda ka mõista, millises suunas puhuvad tuuled siis, kui kalendrist vaatab vastu 2020.

TEE SEDA MAX PAYNE’I NÄGU! (Remedy Entertainmenti külastus ja Controli Intervjuu)

Remedy Entertainment on üks Soome mängutööstuse lipulaevu. Suve lõpul ilmus nende värskeim videomäng Control, mille raames oli Andril võimalus külastada nende stuudiot ning uurida täpselt, kuidas käib ühe AAA-mängu loomine.

Ma soovin, et ma poleks kunagi The Witcher 3 mänginud!

„Ma soovin, et ma poleks kunagi The Witcher 3 mänginud. Nii ütles mulle üks mu parimaid sõpru, kui ta kuulis, et ma võtsin esmakordselt “ ette. Seda rohkem kui 4 aastat peale mängu ilmumist.“ Nii ütles Andri sel suvel, kui ta esmakordselt Level1 Aasta Mäng 2015 tiitli võitjaga tutvust tegi.

Teine Tase 200 × Mads Mikkelseni eesnäärme kontroll (Podcast)

Kakssada! See on nagu sada, ainult et kaks! Jah, Level1 iganädalane podcast jõudis tänavu järjekordse suure numbrini ning selle tähistamiseks rääkisime ühe konkreetse Hollywoodi meesnäitleja tervisest, paugutasime vahuveiniga enda kontori laeplaatidesse auke ning meenutasime, millised olid need seljataha jäänud 199 episoodi. Märkimisväärne oli videoepisood ka seetõttu, et katsetasime esmakordselt otseülekande formaati.

KAPTEN FANTASTILINE NELIK × RUUT – VANAKOOLTALITY

Kunagi vanasti oli üpriski tavaline, et iga uue MängudeÖÖga kaasnes ka värske räpipala. Sel aastal otsustasime, et on aeg traditsioonide juurde naasta!

NINTENDO SWITCH LITE – Kas peaksid ostma ja kellele on see mõeldud?

Mis asi on Nintendo Switch Lite? Mille poolest erineb see kaks aastat tagasi ilmunud konsoolist? Kes on seadme sihtgrupp? Üritasime nendele küsimustele vastuse leida!