fbpx

Seda ei juhtu just iga päev, et üks jalgpallimäng minu huviorbiiti satub. Iga-aastased FIFA + number kombinatsioonid tulevad ja lähevad, ent minu pilk ei tõuse. Ometigi suutis komeedina mu silmapiirile tuhiseda värskelt välja kuulutatud vutiteos Captain Tsubasa: Rise of New Champions!

Bandai Namco on iga aastaga aina enamate tiitlitega minu mängukollektsiooni pugema hakanud ning tänavune aastanumber näikse seda trendi kasvatavat. Küll aga ei osanud ma 1. jaanuarit alustades uneski näha, et nende katuse alt võiks väljuda üks stiilipuhas spordimäng, mis minu südame kiiremalt põksuma paneks. Ometigi on asjalood nii, et klassikalisel „Captain Tsubasa“ manga- ja animeseerial põhinev vutimöllukas paneb mind kalendrisse riste tegema!

Captain Tsubasa: Rise of New Champions jõuab PC, PlayStation 4 ja Nintendo Switchi peale millalgi sel aastal. Loodetavasti ei pea väga kaua ootama.