fbpx

Head uut aastat! Loodan, et kõigil oli meeleolukas aastavahetus ning mänguline pühadeperiood. Nagu tavaks on saanud siis ka seekord – lausa peale kümnendivahetust – on meid ootamas nädal aega kestev mängude kiirläbimismaraton Awesome Games Done Quick.

Talvine AGDQ on mängijaid ja vaatajaid rõõmustanud tervelt 10 aastat, mis on omaette suur saavutus ning iga aasta ja korraga saadakse üha rohkem ja rohkem fänne juurde. Broneeri endale kindlasti vabad päevad või kodukontor vahemikus 5-12 jaanuar. Pole kindel, kas tasub see puhkus endale võtta? Ära muretse, selleks vaata üle kava ning säti valmis äratuskellad ja meeldetuletused, et enda lemmikmänge maha ei magaks. Minul on igal juhul juba plaanid kirjas! Kõik kellaajad on juba meie kohaliku Eesti aja järgi välja toodud.

Tavapärase meelelahutusliku nädala jooksul kogutakse ka selgi korral annetusi heategevuseks ning taaskord on selleks Prevent Cancer Foundation. Annetust tehes saad juba alanud uue aasta heateo koheselt kirja. Lisaks, kui loosiõnn naeratab ja vanajumal ikka eestlane on, võid endale ka miskit ägedat võita. Samuti saab põnev olema, kas suudetakse eelmise aasta rekord, 2,39 miljonit dollarit üle trumbata või mitte.

Milliseid mänge sina kõige enam ootad?