fbpx

Arvutite ehitamine on omaette kunst. Kui iga kokkupandud mängumasin tundub unikaalne, vähemalt kasutajale endale, siis vesijahutuse kaasamisega on lugu hoopis teine. Nii on võimalik omale saada tõeliselt ainulaadne arvuti, mida pole mitte kellelgi teisel. Üks selline masin tuli just Eestis müüki!

Hinnavaatluses avaldati müügikuulutus käsitsi valmistatud raami ning kaetud kaablitega tööloomast, mille alghinnaks on kõigest 1500€. Selle eest saab GTX 1080Ti graafikakaardi, 32GB muutmälu ja Ryzen 2700x protsessori. Terve masin hoiab häid temperatuure tänu Alphacooli vesijahutusele, mille omahinnaks on juba 1200€. Lisaks disainraamile on arvuti esipaneelil 8 tolline IPS ekraan, millele saab kuvada arvuti töökoormust, temperatuure või miks mitte vaadata sealt pühapäevahommikusi multikaid. Arvuti autoriks on Sants Custom Designs, kelle loomingut on olnud võimalik varem näha ka MängudeÖÖ raames, kus ta näitas Batmani stiilis vesijahutusega arvutit.

Võib olla kindel, et arvuti alghinnaga ära ei müüda ning see kerkib kindlasti suuremaks, kuid kui on soov omada tõeliselt erilist arvutit, saab teha omapoolse pakkumise. Müügikuulutus on nähtav Hinnavaatluse veebilehel.