fbpx

Juba paar aastat võib paljude inimeste töölaualt vastu vaadata mitte lame vaid kumera ekraaniga monitor. Mäletate aega, kui telereid müüdi veel reklaamlausega „lame-ekraaniga?“ Ring on täis saanud!

Kui kumerad ekraanid võivad parandada individuaalset kasutuskogemust ning muuta mängud nauditavamaks, ei sobi need kujundajatele, kelle igapäevatöö osaks on sirgete joonte tõmbamine. Inimene pidi ometi kõigega harjuma. Küll aga on pikalt arutletud selle üle, milline on kõige parem monitori kumerus. MSI vastus sellele küsimusele on 1000R. Eks nõustumine või vastu vaidlemine jääb iga kasutaja otsustada, kuid käesoleva aasta jooksul toob MSI turule just selle kumerusega monitore, mis tehniliste näitajate poolest peaks igal nõudlikul arvutimänguril suu vett jooksma ajama.

Kumerate ekraanide võidujooksust ehk kauemgi on kestnud võistlus RGB-valgustuste lisamisele. Mille järgi ära tunda mänguritele suunatud toodet? Kui seal pole RGB-valgust, pole see neile. MSI arvab, et aeg on säärasele tegevusele piir tõmmata ning toovad turule RGB-vaba emaplaadi. Uus müügiargument taas juures.

Kellel veel on küsimus, miks on sülearvutite akud täpselt sellise suurusega nagu need on? Tuleb välja, et selle üheks suurimaks piirmääraks on hoopis lennukid! Nimelt tohib lennukisse kaasa võtta kuni 99,9 kilovatt-tundi mahutavad akud. Kui seni on antud piirmäära saavutamine tundunud pigem kättesaamatu unistusena, siis jõudluse kasvuga on suurenenud ka sülearvutite energiavajadus. Nüüd on hetk käes, mil lähiaastatel enam suuremate akumahutavusega läpakaid me ilmselt ei näe.

Kirjutades aga sülearvutitest, ei saa üle ega ümber võimalusest läbi nende väljendada enda isikupära. Kui mõni kasutab selleks erinevaid kleebiseid, siis MSI valikust saab leida tagasihoidlikuma roosa või isegi kosmoselaeva disainiga masina.