fbpx

9. jaanuaril algusega kell 11.00 toimub Dota 2 Eesti kogukonna eestvedamisel meelelahutuslik turniir. Sellega avatakse nii Dota 2 turniiride kui Eesti e-spordi aasta laiemalt.

Turniirile saab end registreerida kuni 8. jaanuari õhtuni. Kirja pannud võistkondade järgi otsustatakse turniiri formaat eesmärgiga mahutada kõik mängud ühe päeva sisse. Seega peab valmis olema üheks mänguderohkeks Dota 2 laupäevaks, mis võib kesta varaste hommikutundideni. Turniiri kantakse üle EestiDota Twitch.tv kanalil ning mänge kommenteerivad lempsukiisu, mustus ja kass.

2014. aastal toimus Sinilinnus The International 2014 ühisvaatamine, mille raames tegime ka intervjuu Dota.ee eestvedaja Lembituga:

2020. aastal toimus Eestis kaks Dota 2 turniiri, millest esimese võitis võistkond Resistance ning teise Herne DreamTeam. Enne seda jäid suuremad kohaliku kogukonna mõõduvõtmised aastasse 2016.

2021. aasta esimene Dota 2 turniir algab 9. jaanuaril kell 11:00. Eduka soorituse korral võid enda võistkonna nime leida Eesti DOTA Hall of Fame ajalooseinalt. Eesti Dota kogukonna tegemistel saab silma peal hoida nende Discordi kanalil.