fbpx

Mullu veebruaris nägi esmakordselt ilmavalgust Eesti arvutimäng Death and Taxes. Antud teoses kehastus mängija surmaks, kelle hoolitseda jäi inimeste saatuse üle – kas ees ootab surm või saab elulõng jätkuda.

Tegemist oli äärmiselt ägeda üllitisega, mistõttu pälvis see Level1 Aasta Mäng 2020 raames ka Parim Eesti Mäng 2020 tiitli. Kindlasti aitas edule kaasa ka asjaolu, et mäng oli läbi aasta pidevalt pildis. Esmalt jõudis meieni Nintendo Switchi versioon, seejärel tasuta uuendus, mis lisas teosesse ohtralt uut sisu.

2021. aastal on ka Xboxi ja PlayStationi omanikel võimalus mängust osa saada. Nimelt andis arendaja Placeholder Gameworks enda sotsiaalmeedias teada, et Switchi pordi eest vastutanud Pineapple Works töötab ka PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ja Xbox One’i versioonide kallal.