fbpx

Alates hetkest, mil Hitman 3 ametlikult ilmus, olen selle alla matnud juba üle 60 mängutunni. See tähendab, et olen umbes kahe nädalaga mänginud sama palju, kui mängisin Hitman 2-te kahe aastaga.

Meie Hitman 3 arvustust peate veel pisut ootama. Ehk lohutab teid asjaolu, et terve veebruarikuu vältel kostitatakse mängu omanikke uue sisuga. Juba praegu on teosesse jõudnud Dartmoori kaardil aset leidev Escalation missioon. Kuu lõpus saabub aga esimene Elusive Target, mis pärineb Hitman 2 aegadest ning mis loodi kahe Hitman 1 ET põhjal. Jah, asjad on segased.

Teose Deluxe Edition ostjatele lubatakse eksklusiivset sisu kahe Escalation missiooni näol. Samuti lubatakse kuu lõpus esimest parandust/uuendust. Parim uudis kogu asja juures on muidugi fakt, et Level1 veergudel võib taaskord ohtralt Hitmani teemalist sisu leida!