fbpx

Veebruarikuus on üks selline tore ja omapärane päev, mis on pühendatud sõprusele. Mitte miski ei pane seda sõprust aga paremini proovile, kui üheskoos videomängude mängimine!

Sobrasime pisut enda põhjatuna tunduvas videoteegis ning leidsime portsu teoseid, mida üksinda kogeda pole mõtet – koos on kas lõbusam, kasulikum või meelt lahutavam.

Sportsfriends

Sportsfriends on tore minimängude kogumik, mis toob meieni sellised hitid nagu Super Pole Riders ja siis veel kolm muud. Pole midagi rahuldust pakkuvamat, kui oma Suure Teibaga sõbrale vastu pead virutada ja seejärel pallid tema väravasse lüüa. Sportlikkus võtmes, muidugi.

Ükskõik milline UFC

Paljad higised mehed (ja naised)! Kedagi ei jäta külmaks klassikaline MMA ning selle põhinevad videomängud. Oled sõbraga tülis? Ela oma pinged välja virtuaalsel matil, siis ei pea pärast päris nukke verest puhtaks pesema või traumapunkti külastama. Ära unusta peale matši kallistada!

No muidugi Overcooked!

Kui rääkida lustakatest ja/või vihale ajavatest koostöömängudest, ei saa me üle ega ümber Overcookedist. See eksisteerib igas „viis mängu, mida sõbraga ühe ekraani taga mängida“ nimekirjas ning seda põhjusega! Kes meist ei vihastaks, kui sõber kahmab valmis supi, ent selle asemel, et see kliendini toimetada, viskab valmis toidu hoopis prügikasti (jah Martin, me oleme siiani soolased)?

Warzone (siis, kui ei tulista)

Battle royale on hea žanr. Kui tavalises Call of Dutys pead sa pidevalt ringi jooksma ja tapma või surema, siis Warzone’is on sul aega avastada ja sõbraga suhelda. Mine tea, äkki õpite teineteist veelgi paremini tundma! Millised on su lahingpartneri unistused, soovid, eesmärgid? Mis on tema lemmikvärv ning kas ta paneb hommikukohvi sisse suhkrut ja koort või joob seda hoopis mustalt? Ja kui te lõpuks esimeselt vastaste tiimilt kiirelt pähe saate, algab kõik algusest! Veelgi rohkem küsimusi, veelgi rohkem vastuseid!

Mõni väike mäng, millest sa kuulnudki pole

Vahel tuleb võtta riske. Seega ei tohikski alati keskenduda nendele mängudele, mille loojateks miljardeid teenivad superarendajad. Vaata ringi, avasta ning proovi mõnda teost, mille arendajaks tüüp, kes viis aastat peale tööd põlve otsas koodi nokitses ning sellest lõpuks täiesti toreda mängu valmis meisterdas. Mine tea, mille otsa sa sattuda võid!

Hea kaklusmäng

Kellele meist ei meeldiks kaklusmängud? UFC on tore, aga vahel tahaks midagi ulmelisemat. Tekken 7 on tõenäoliselt Maarjamaal üks popimaid teoseid, see aga tähendab, et võimalus uusi sõpru (või, kui halvasti läheb, siis vaenlaseid) leida on äärmiselt kõrge!

F*cking NIDHOGG!

Nidhogg teeb meid soolaseks. Sool võib vahel kasulik olla. Rõhk sõnal võib.