fbpx

Lekkis Level1 OnlyFansi konto sisu

Või kas ikka lekkis? Tuleb välja, et meiesugusel videomängudega tegeleval platvormil on tunduvalt keerulisem avada OnlyFansi kontot ning see ka kinnitada, kui esmapilgul tundus. Olgu tegemist aprillinaljaga või mitte. Siinkohal suur kummardus kõigile kohalikele sisuloojatele, kes sellega hakkama on saanud!

Seega jäi suur hulk pildimaterjali, mida soovisime oma uuel platvormil esimesena avalikustada, hoopis sahtlisse. Kuid miks me üldse tegime sellised fotod? Level1 on alati pidanud väga oluliseks kvaliteeti, seda nii kirjas, videotes, helis kui fotodes. Samuti hindame seda, kui ettevõtted panustavad sellesse, et kõik, mida me mängimiseks kasutame, näeks hea ja stiilipuhas välja.

Seoses ülemaailmse eriolukorraga on aga mängutehnika kättesaadavus oluliselt halvenenud. Tänu meie heale partnerile Arvutitargale õnnestus meil mõneks ajaks enda valdusesse saada need eriti nõutud graafikakaardid. Selle asemel, et teha neist toodetest tavalised videoarvustused, otsustasime läheneda asjale teisiti:

Fotode autoriks on üks Level1 asutajatest Andri Allas, tema Instagramiga saad tutvuda siin.