fbpx

„Ma ei tea, milliste relvadega peetakse kolmas maailmasõda, kuid tean et neljas peetakse kivide ja keppidega.“ Nii lausus Albert Einstein. Vaadates uue Battlefieldi treilerit, tundub see tõele vastavat.

Nagu nimigi ütleb, leiab 22. oktoobril müügile saabuva Battlefield 2042 tegevus aset 2042. aastal. Omaette küsimus on, kas selleks ajaks ei peaks lisaks LED-ekraanidega valgustatud pilvelõhkujatele olustik veidi futuristlikum olema.

Küll aga on kindel, et inimesed on kõnealuseks aastaks omistanud videomängudest õpitud oskused ning lendavast hävituslennukist välja hüpata, õlakahuriga vastase õhusõiduk õhku lasta ning seejärel enda lennukisse maanduda ja minema lennata pole mingi probleem. Hõissa videomängud!

Viimane Battlefieldi põhiseeria teos – Battlefield V – ilmus 2018. aastal. Sellest ajast on jäänud pigem arusaam, et senise kahe gigandi heitluses pole enam küsimust ning võitjana on selgelt väljunud Call of Duty seeria. Battlefield 2042 esimest mänguvideot tutvustatakse meile 13. juunil. See peaks andma ka aimu, kas saame uuesti hakata rääkima kahe suure sõjamängu omavahelisest mõõduvõtust.