fbpx

Kaks suve tagasi kuulutas Nintendo, et teeb järjeosa 2017. aasta parimale videomängule The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Kahjuks oli see esimene ja viimane kord, kui projektist pikemalt räägiti. Kuni praeguse hetkeni.

Nimelt jagas Nintendo tänavuse E3 Directi käigus kõnealuse teose uhiuut treilerit! Kuigi videoklipp ise on taaskord lühemapoolne, leidub selles ohtralt uut informatsiooni nii keskkondade kui ka uute ja huvitavate mängumehaanikate kohta.

Esmapilgul näib, et Breath of the Wild 2 võtab šnitti 2011. aastal ilmunud Skyward Swordilt (mille HD-versioon ilmub Switchil juba juulikuus). Nimelt avaldas sarja produtsent Eiji Aonuma, et sel korral seikleb Link ka pilvede vahel. Treilerist on ka näha, kuidas teatud osad kaardist õhku tõusevad ja hõljuma jäävad.

Lisaks keskkondadele nägime vilksamisi ka uut tüüpi vaenlaseid ning Linki uusi erivõimeid. Need näikse olevat aga seotud tema käega, mida on purenud iidse tehnoloogia hammas. Selle abil saab ta esemeid ajas tagasi saata, tuld pursata ning ka teleporteeruda läbi tahke pinnase.

Aonuma sõnul sooviks tiim mängu valmis saada 2022. aasta lõpuks.