fbpx

25. septembril aset leidev MängudeÖÖ on mitmes mõttes eriline. Üheks seda põhjustavaks aspektiks on populaarse e-spordimängu CS:GO modifikatsiooni Red Bull Flick Eesti finaali toimumine pealaval!

See aga tähendab, et läbi kahe kvalifikatsiooniturniiri on kõigil võimalus kogeda seda, mida tähendab sadade inimeste kaasaelamine.

Red Bull Flick on Eestis teist korda aset leidev e-sporditurniir, kus kasutatakse ära tuttavat CS:GO-d. Läbi erinevate mängulaadimuutuste on see tehtud kiiremaks, vaatemängulisemaks ning, mis kõige olulisem, lõbusamaks. Kaks kaheliikmelist võistkonda panevad enda reageerimisoskused ja taktikalise mõtlemise proovile täiesti uutel kaartidel, kus mäng käib kontrollpunktide üle.

11. ja 12. septembril (algusega kell 16:00) toimuvatest kvalifikatsioonidest pääseb MängudeÖÖ pealavale kokku neli võistkonda. Eelmängud ise toimuvad Faceiti keskkonnas, ehk neist saab osa võtta mugavalt kodust lahkumata. Enda oskuste proovile panekuks on avatud ka rahvusvahelised virtuaalsed mängutoad, millega saab liituda nii üksi kui sõbraga.

  1. kvalifikatsioon: 11. september kell 16:00 – REGISTREERI
  2. kvalifikatsioon: 12. september kell 16:00 – REGISTREERI

Tutvu uute Red Bull Flicki kaartide ja mängulaadiga:

Lisaks võimalusele pääseda läbi Eesti finaali Helsingis toimuvale suurele põhiturniirile, jaotatakse kohaliku võistluse nelja parima võistkonna vahel ära 2000 €.

1. koht: 1000 eurot
2. koht: 500 eurot
3. koht: 300 eurot
4. koht: 200 eurot

Red Bull Flick Eesti kvalifikatsioonidele saab end kirja panna Faceiti lehel.

MängudeÖÖ ürituse leiad Facebookist ning pileti saad osta Apollo Kino kodulehelt.