fbpx

Jõulumees koputab kohe-kohe uksele. Kui emadele ja isadele on kingitused juba pakitud, siis tihti võib ära ununeda veel üks kingisaaja – sina ise. Level1 nohikupoest Laegas leiab kingitusi nii iseendale kui ka teistele. Toome siinkohal välja mõned näited!

Ämblikmehe t-särk

Värske Ämblikmehe linateos on kinodesse jõudnud. Kriitikute kui ka fännide poolt kiidetud filmist räägitakse kindlasti nii mõneski jõululauas. Kui elektrihinnast ei viitsi jahuda, siis saab kiiremini Ämblikmehe peale teema juhtida  just selle t-särgi kandmisega.

Nintendo võtmehoidjad

Kingitus ei pea alati olema suur. Piisab sellest, kui see mahub taskusse. Võtmehoidjad vastavad täpselt sellele kirjeldusele. Laekast võib leida legendaarsete Nintendo retrokonsoolide võtmehoidjatest miniversioone.

Dune’i kujukesed

Režissöör Denis Villeneuve suutis teha midagi, mida ükski teine lavastaja pole varem suutnud – 2021. aastal kinodesse jõudnud „Dune“ on legendaarsele ulmeromaanile vääriline ekraniseering. Laekast leiab nii Paul Atreidese, Duncan Idaho kui ka Paruni kujukesi.

PlayStationi spordisärgid

Mänguhimu saab jagada nii palliplatsil, spordisaalis kui videomänge mängides. PlayStationi spordisärgid sobivad igale poole, olgu tegevuseks jalgpallimäng, hantlite tõstmine või sõpradele FIFA-s koha kätte näitamine.

Xboxi kruus

Kui kõik muud kingimõtted on otsas, siis Xboxi konsooli omanikule sobib alati üks logoga kruus. Tegelikult ei pea konsooli omamagi, sest üks hea tass kulub igaühele ära!

Paremaks kingituste tegemise kogemuseks saab kasutada sooduskoodi kingitus, mis vähendab kogu ostusummat 10% võrra. Lisaks on saatmine alates 35 € Laeka kulul.