fbpx

Diablo II: Resurrectedi lisamine 2021. aasta parimate mängude esikümnesse oli äärmiselt keeruline otsus. Ühest küljest on tegemist uuendatud versiooniga teosest, mis paljude jaoks südamelähedane. Teisalt ümbritseb seda aga võrdlemisi suur mürgipilv, mille tekitajaks Blizzardi katuse all toimunud kõlvatused.

Peale pikka vaagimist otsustasime, et uuendatud versioonile elu andnud arendajad pole süüdi firma mädanevas ladvikus. Samuti on raske unustada neid kümneid, sadu ja miks mitte isegi tuhandeid tunde, mille Level1 liikmed aastate jooksul Diablo II alla on matnud. Tõsi, Resurrected võis jõuda meieni pisut tahumatult ja teatud tehnilised probleemid sundisid roosasid prille eest ära võtma. Sellest hoolimata saime aga kiirelt aru, et vanad tunded pole aastate jooksul jahtuda jõudnud ning armastus Diablo II vastu on aegumatu.

Allan: Diablo II: Resurrectedi teevad heaks graafiline uuendus ning pisiparandused (näiteks raha üleskorjamine on automaatne, kirstu ruumi suurendati), jättes põhimängitavuse sama heaks nagu ta vanasti oli. Ja jätkuvalt mängu mitmekülgsus – juhuslikult genereeritud kaardid ja varandus ning arengupuu mitmetahulisus hoiavad mängimise pidevalt värskena.

Andri: Diablo II: Resurrected on küll olemuselt lihtlabane uusversioon, kuid seda ühest legendaarseimast videomängust. Nii on tegemist suurepärase ajalootunniga perioodist, mil videomängud olid rasked, mitmetahulised ning väga kütkestavad. Seda mängides on tunda, kuidas originaalmaterjaliga on hellalt ümber käidud ja seda armastatud. Vanad ja uued mälestused segunevad üheks tervikuks, mis päädib suurepärase mängukogemusega. Diablo II: Resurrected on tõsimeelne austusavaldus ja monument mängutööstusele.

Milline oli sinu arvates 2021. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!