fbpx

Resident Evil Village ei pruukinud olla sedavõrd hirmuäratav ja kõhe kui tema eelkäija, seeria seitsmes osa, ent pisikesed puudujäägid õuduste kategoorias ei hoidnud teost mingilgi moel tagasi. Kõik tehti tasa meeldejäävate bossidega, ülevõlli karakterite ja narratiiviga ning piisava variatsiooniga nii keskkondades kui ka mängitavuses.

Village oli algusest peale erinevate emotsioonide karusell ja gaasipedaalile surutud jalga ei tõstetud enne lõputiitreid kordagi. Pulss oli laes ning silmad nautisid ekraanile jõudvat õudust, õõva… ja büste.

Lauri: Resident Evil Village on minu silmis mitte kõigest üks paremaid peatükke kogu seerias, vaid ka vaieldamatult tugevaim sissekanne viimase 16 aasta jooksul. On naastud elementide juurde, mis on teinud sarja neljanda osa üheks kõikide aegade klassikuks: närvekõditav õudus, adrenaliini lakkelükkav märul ja võime olla mitte ainult üdini tõsine, aga võluvalt juustune samaaegselt.

Sten: Olen Resident Evili seeriat iga sissekandega aina rohkem ja rohkem armastama hakanud. Tunnete virvarr kulmineerus Village’iga, mille puhul ületasin ennast ja tegin selle otsast lõpuni läbi! Ma ei jõua ära oodata, mil kuulutatakse välja järgmine osa (või lisapakk Village’ile), et selle mängimist hirmu tõttu edasi lükata.

Milline oli sinu arvates 2021. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!