fbpx

„Uhh, veel üks pettumust valmistav Marveli mäng,“ mõtlesid absoluutselt kõik, kes E3 ajal Marvel’s Guardians of the Galaxy mänguvideot nägid. Klipp sisaldas Star-Lordi, kes võitles suurte roosade tarretisekuubikutega. See kõik tundus kohmakas ning pisut igav. Lisaks oli värskelt meeles veel eelmise Square Enixi poolt välja antud Marveli mängu keskpärasus.

Aga võta näpust! Võibolla oli asi just selles, et Marvel’s Avengers hoidis ootuste lati niivõrd madalal või eksiti videoga, millega mängu reklaamiti. Fakt on aga see, et kui Guardians of the Galaxy arvustused internetti jõudsid, kuulutasid kõik ühest suust: „Eelarvamused olid ennatlikud! Tegemist on võrratu seiklusmäruliga, mille humoorikad tegelased ja intrigeeriv lugu poevad hinge!“

Sten: Marvel’s Guardians of the Galaxy oli otsast lõpuni lõbus, ent mis veelgi tähtsam – südamlik. Mõnekümne tunni jooksul sai düsfunktsionaalsest grupist armastav perekond ning mõnest kulunud klišeest hoolimata pakuti meile ühte aasta parimat lugu. Võitlussektsioone oli täpselt parajas koguses, et mitte tüütuks muutuda ning kuigi üleüldiselt ei pakutud midagi ääretult uut ja innovaatilist, oli tegu ühe 2021. aasta parima teosega.

Allan: Kindlasti suurim üllataja aastal 2021. Esmapilgul väliselt väga võõrana tundunud Star-Lord, Gamora ja Drax muutusid loo kulgedes üsna kiirelt südamelähedastemaks kui kinolinal olnud tegelased. Isiklikult pakkus Marvel’s Guardians of the Galaxy üle pika aja uskumatult head tegelaste vahelist suhtlus ja olemust. Kõik tundus kuidagi loomulik, tänu millele kujunes välja ka vägagi tugev narratiiv, algusest lõpuni.

Milline oli sinu arvates 2021. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!