fbpx

„Kui Faze Majori võidab, siis ma tätoveerin endale Faze’i logo,“ kirjutas kasutajanime Stjopa taha peituv mees Twitteris. Tegemist polnud sooja õhuga, nüüd ilutsebki tema nahal igavene mälestus Robin „ropz“ Kooli meeskonna esimesest Majori võidust.

Uuriva ajakirjanduse etalonina pidi Level1 uurima, miks, millal, kus, kuidas, kellele ja need ülejäänud head küsimused.

Miks sa seda tegid?

Ega sellele vist ühtegi mõistlikku vastust ei olegi, eks ta rohkem naljaga öeldud sai, aga ma olen sõnapidaja mees, seega tuli ära teha.

Mida peaks ropz ja FaZe tegema, et sa mõtleksid, et kurat, kas oli ikka vaja?

Raske ette kujutada sellist olukorda, äkki tiimi laiali saatma nüüd paar päeva enne IEM Dallast.

Millise tiimi logo sa poleks kunagi nõus enda kehale tätoveerima, isegi kui ropz seal mängiks ja Majori võidaks?

Ilmselt mitte ühegi Põhja-Ameerika oma, sest noh, Põhja-Ameerika…

Ütleme, et ropz võidab ka järgmise Majori. Kuidas siis tähistad, logo ju juba on?

Ma arvan, et siis tähistan lihtsalt oma sõpradega, seekord olid kahjuks kõik Siilil päris sõda mängimas ja jäid sellest toredast momendist ilma.

Kui võit korra kõrvale jätta, siis kuidas Majoriga rahule jäid? Mis kõige kõvem moment oli?

Üldises mõttes pigem jäin rahule, produktsioon jättis vahepeal soovida ja mõni segment oli ka selline, mille ma ära mute‘sin. Kõige kõvem moment oli muidugi ropzi ja FaZe’i võit, Eesti esimene ikkagi, aga meeldejäävaid mängusiseseid momente oli väga palju ja enamus neist vist Spirit vs FaZe ajal. Ropz 1v2 viimase millisekundi defuse, et Mirage võita; karrigani noa kill, et seeria võita; magixx 1v4, kui FaZe oli 22-21 dust2 võitmas. Terve nendevaheline seeria oli väga emotsiooniderikas.

Palju Majori jooksul õlut kulus?

Kuna Major kestis pea kaks nädalat, ja seda grupimänge mitte arvestades, siis läks loendus üsna varakult sassi, aga pigem mõõdukalt, kuna töö vajas ka tegemist.