fbpx

Täna, 2. mail jätkub mullu sügisel toimunud MängudeÖÖ Eesti esimese Dungeons & Dragonsi lavamäng. Sügisel üles astunud Märt Koik, Rauno Meronen ja Kristjan Lüüs koos KVESTiga on oma veidra seiklusega edasi minemas.

Seda kõike pikemalt ja rohkemate tagajärgedega kui tookord! Kes eelmise aasta sügisel mängu ei näinud (või enam ei mäleta, mis toimus), siis pole hullu – alustatakse põhimõtteliselt nullist ning luuakse võrdne algusseis kõikidele huvilistele. Mängukampaania „Relm“ saab olema seeria mängusessioone, mis täis sekeldusi, tagajärgi ning kõvasti huumorit!

Kui Dungeons & Dragons on nimena tuttav, siis kutsume vaatama ja kaasa elama.

Täna kell 19.00 alustab mängu esimene osa ning see on nähtaval YouTube’i keskkonnas (või leitav allpool). Lisaks on terve mängu esilinastuse aja vältel chat’is olemas kõik mängijad, et kuulda kommentaare, kriitikat ja vahetada mõtteid.