fbpx

Jaanilaupäeval jõudis ka eestlasteni võimalus proovida kuutasupõhise PlayStation Plus teenuse uhiuut versiooni. Põhimõte on lihtne – mida rohkem raha maksad, seda rohkem sisu sulle pakutakse. Sten on selle ära proovinud ning üritabki teistele selgeks teha, mida täpselt pakutakse, kellele on teenuse kallimad astmed mõeldud, ning kas see on üldse mängurite raha väärt. Lisaks räägib Andri enda luksuslikust reisist Istanbuli.

Kas soovid endale võita Nintendo Switchi mängu Fire Emblem Warriros: Three Hopes? Jäta YouTube’i video kommentaaridesse enda lemmik Nintendo Switchi mäng ning osaled loosis. Võitja teeme teatavaks juba järgmises saates.

AITAME KOOS! https://www.ukrainaheaks.ee/

Liitu Level1 Discordi kanaliga!

Sul tekkisid küsimused, kommentaarid? Kirjuta meile podcast@level1.ee.