fbpx

Level1 Aasta Mäng 2022 #10 – V Rising

Järjekordne aasta on otsa saamas, mis tähendab, et aeg selgeks teha, millised videomängud paistsid tänavu teistest enim silma. Level1 liikmed kogunesid kokku ning otsustasid, et need 10 teost jätsid meile kustumatu mulje. Millised on need mängud ja põhjused?

Andri: V Rising toob avatud maailmaga ellujäämismängudesse põnevat värskust. Tõsi, siin pole tegemist täiesti uuendusliku vaatega žanrile, kuid teos suudab sellest hoolimata pakkuda vaheldust nii oma lossi ehitamises kui ka võitlusmehhaanikas. Päeva, öö ja kuufaaside muutumine lisab erinevatele taktikatele ka uue kihi ning seeläbi muutub iga mängukogemus teistest erinevaks. Teos on ääretult algajasõbralik, kuid pakub väljakutset ka kogenud mängijatele. Lisaks loob tavamõistes pahalase kehastamine huvitava vaatenurga kogu V Rising maailmale – kui tegelast ründavad vastased võib rahumeeli tühjaks imeda, siis kuidas on lood rahumeelsete külaelanikega, kelle kaelal tuksuv veresoon tundub eriti magus?

Milline oli sinu arvates 2022. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!