fbpx

Järjekordne aasta on otsa saamas, mis tähendab, et aeg selgeks teha, millised videomängud paistsid tänavu teistest enim silma. Level1 liikmed kogunesid kokku ning otsustasid, et need 10 teost jätsid meile kustumatu mulje. Millised on need mängud ja põhjused?

Nele: Minu jaoks on Tiny Tina’s Wonderlands parim Borderlandsi seeria mäng, mida seni mänginud olen (Borderlands 2 kaasa arvatud). Wonderlands on sujuv nagu BL3 – liikumine ja relvade kasutamine on intuitiivne ja kerge, miski ei tundu kohmakas ega läbi mõtlemata. Samuti on mängu lugu ja dialoog päris head. Erinevalt BL3-st ei teki mängust rääkides vajadust ilmtingimata täpsustada, et ma olen täiesti teadlik sellest, kui piinlikke asju tegelased ütlevad.

Tiny Tina imedemaa on omapärane ja värviline maailm, kuhu on peidetud palju äratundmisrõõmu Dungeons and Dragonsi mängijatele, aga ka hulgaliselt viiteid muudele maagilistele ja muinasjutumaailmadele, mis toovad muige näole neilegi, kellest draakonite ja koobaste rollimäng seni suure kaarega mööda on läinud.

Robert: Kuigi Borderlandsi seeria lagi on siiani teise osa juures, sai Tinat suure elevusega oodatud. Miks? Sest Tiny Tina on äge, Dungeons & Dragons on vinge ja Tema Kuninglik Kõrgeausus Kuninganna Pepu Täkk lihtsalt eepiline. Uute lähivõitlusrelvadega ja vana labase huumoriga ei peta Wonderlands ootusi. Ainsaks patuks on seeria mängudele omase New Game+ mängulaadi puudumine. Sellegipoolest tahaks pigem järge just Tina lauarollimängule kui Borderlandsi põhiseeriale.

https://youtu.be/3gJgj2ngCyA

Milline oli sinu arvates 2022. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!