fbpx

Level1 Aasta Mäng 2022 #8 – Neon White

Järjekordne aasta on otsa saamas, mis tähendab, et aeg selgeks teha, millised videomängud paistsid tänavu teistest enim silma. Level1 liikmed kogunesid kokku ning otsustasid, et need 10 teost jätsid meile kustumatu mulje. Millised on need mängud ja põhjused?

Kaspar: Neon White on väga hea mäng tänu oma kiiretempolisele mängitavusele, mõnusalt juustustele visuaalromaani stseenidele ja pulssi lakke lükkavale muusikale. Üks asi, mis samuti ennast isiklikult mängima motiveeris (peale aegade parandamise, et paremaid medaleid saada) oli ka Steami sõprade aegade nägemine. Vahepeal tekitas küll tunde veel paremini midagi teha, et neist ette pürgida!

Sten: Neon White on elav tõestus selle kohta, et mängitavus on kuningas! Teose visuaalne stiil on segu erinevatest elementidest, lugu loll ja mittemidagiütlev, ent ampsusuurused levelid ning tempokas mängitavus seovad omavahel kokku kõik eelmainitud elemendid, mis esmapilgul justkui kokku ei sobigi. Aga võta näpust, välja tuleb ideaalne kompott!

Milline oli sinu arvates 2022. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!