fbpx

Level1 Aasta Mäng 2022 #9 – Sifu

Järjekordne aasta on otsa saamas, mis tähendab, et aeg selgeks teha, millised videomängud paistsid tänavu teistest enim silma. Level1 liikmed kogunesid kokku ning otsustasid, et need 10 teost jätsid meile kustumatu mulje. Millised on need mängud ja põhjused?

Lauri: Sifu on teos, mis lubab mängijal tunda end kui Jackie Chan, Bruce Lee või mõni muu märulistaar nendes ikoonilistes stseenides, kus astutakse ligi tosina vaenlase vastu, lüües neid mättasse ning voolates nende vahelt läbi koos rusikahoopide ja jalalöökidega nagu üks väga vägivaldne jõgi. Mäng ei saavuta seda eufoorilist tunnet mitte ainult fantastilise visuaalstiiliga, aga kompleksse mängitavusega, mida üllitise kõrge raskustase sunnib mängijal selgeks õppima.

Niipea, kui kõik klikib ning need bossid, kes äsja tundusid nagu surematud monstrumid, muutuvad tänu hästi ajastatud kaitsemanöövritele ja välkkiiretele hoopidele naeruväärseteks amatöörideks – see moment ning sellega kaasnev dopamiinilaks on võimas ning perfektne näide raskete mängude võlust!

Milline oli sinu arvates 2022. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!