fbpx

Level1 iganädalane podcast Teine Tase on peaaegu märkamatult jõudnud ühe olulise verstapostini. Detsembrikuu esimesel täisnädalal läheb eetrisse meie 400. episood! Seetõttu oleme otsustanud, et see ei saa olema tavapärane episood.

Ei, 400. saate võtame linti hoopiski teises keskkonnas ja teistsuguse kava järgi ning ka sina võid sellest kõigest osa saada! Tule 5. detsembril kell 19.00 Tallinnas asuvasse Möku baari ning saa osa Eesti ühe pikema ajalooga (aga mitte kõige pikema, selleks on see teine saade) podcasti tegemisest. Teeme nalja, ajame jaburat juttu, üritame vastata kõikidele teie teemasse mittepuutuvatele küsimustele ning paneme enda olematud teadmised rahva ees proovile. Mis saaks valesti minna?

Ja kui sa kohale ei jõua, siis ära heida meelt. Kogu selle hullumeelsuse salvestus jõuab tavapärasel ajal ka tavapärastele platvormidele. Näeme Mökus!