fbpx

Kes on osavamad, kas eestlased või soomlased? See on igipõline vaidlus, mis saab lõpliku lahenduse juba sel sügisel! Esmakordselt Eesti e-spordi ajaloos toimub suur MängudeÖÖ Counter-Strike’i turniir Eesti ja Soome parimate võistkondade vahel.

MängudeÖÖ on Eesti vanim videomängude üritustesari, mis toimub 30. septembril 25. korda. Lisaks suurele Counter-Strike’i turniirile on kavas teisi väiksemaid võistlusi, saab proovida uuusimaid videomänge ning tehnoloogiat. Tegevust jätkub läbi viie kinosaali ja kahe korruse varaste hommikutundideni. MängudeÖÖ piletid on saadaval Apollo Kino veebilehelt.

Eesti esindaja selgub kahe kvalifikatsiooni ja kohaliku poolfinaali tulemusel:
I kvalifikatsioon: 16. september – registreeri siin!
II kvalifikatsioon: 17. september – registreeri siin!
Poolfinaal: 24. september – neli parimat selgitavad välja Eesti esindaja!
MängudeÖÖ Finaal: 30. september

Kvalifikatsioonidele saab end kirja panna esportali veebilehel. Turniiri auhinnafond on 3000 eurot. Turniiri kõiki etappe kantakse eesti keeles üle Postimees TV ja e-sport Eesti Twitchi kanalil.

TURNIIRI REEGLID:

  • Turniiril osalemiseks on vajalik liituda Esportal Baltics Discordi serveriga.
  • Turniiril osalemiseks peab võistleja olema Eesti kodanik või omama alalist elamisluba ja olema vähemalt 16 eluaastat vana. Võistkonna kapten peab olema täisealine.
  • Turniiri kõik liikmed peavad jääma võistluse vältel samaks. Lubatud on kasutada kahte asendusmängijat.
  • Kogu turniiri auhinnafond on 3000€, millest on maha arvutatud riiklikud maksud. Sellest esimesele kohale 2000€, teisele 1000€. Parimatele võib lisanduda partneritelt auhindu esemete näol.

Turniiri täpsete reeglitega saab tutvuda esportali veebilehel.

Turniiri toetavad: Samsung, Elisa, Arvutitark, Esportal ja Postimees e-sport