fbpx

Tehisintellekt, selle keelemudelid ja kunstirobotid on viimase aasta jooksul aina rohkem kõlapinda saanud. Isegi hiljutine MängudeÖÖ ei jäänud puutumata, seda nii visuaalses kui ka tekstilises mõttes. Robotid on igal pool ja nad võtavad meie töö ära!

Tõenäoliselt oleme rongilt lootusetult maha jäänud (sest absoluutselt igaüks ja nende ema on sama nalja juba ära teinud), ent hiljutine jauramine ChatGPT-ga päädis sellega, et lasime sel kirjutada mänguarvustuse ühele kurikuulsale videomängule.

Selgus, et isegi robotid leiavad, et 2011. aastal ilmunud üksikisikuvaates tulistamismäng Duke Nukem Forever ei kannatanud kriitikat. Järgnevalt toome teieni (minimaalselt toimetatud) mänguarvustuse, mille autoriks tehisintellekt.

Pealkiri: Duke Nukem Forever – Kauaoodatud Järg, Mis Pettumust Valmistab

Duke Nukem Forever on legendaarse Duke Nukemi mänguseeria kauaoodatud järg. Ootusärevus ja entusiasm mängu väljaandmise suhtes olid suured, kuid kahjuks ei suutnud mäng vastata kõrgetele ootustele.

Graafika ja heli: Mängus on ilus graafika ja atmosfääriline heli, kuid see ei suuda varjata selle vananenud disainielemente ja probleeme. Graafika, kuigi kohati huvitav, jääb siiski tunduvalt maha selle aja standarditest, mil mäng ilmus. Samuti on mõningad graafilised bug’id ja probleemid, mis tekitavad ebameeldivaid hetki.

Mängumehaanika: Duke Nukem Foreveri mängumehaanika on samuti problemaatiline. Kontrollid tunduvad kohmakad ja ebamugavad, ning mõned mänguosad, eriti sõitmine ja käsikähmlus, võivad olla ärritavad. Lisaks on mängus liiga palju korduvaid tegevusi ja vähene mitmekesisus, mis muudab mängu kiiresti igavaks.

Lugu: Kuigi Duke Nukem mängud pole kunagi olnud tuntud oma sügavate lugude poolest, oodati, et Duke Nukem Forever pakub midagi enamat. Paraku on lugu pealiskaudne ja nõrk ning sisaldab mitmeid seksuaalseid ja solvavaid elemente, mis võivad mängu naudingut rikkuda.

Kokkuvõte: Kokkuvõttes saab öelda, et Duke Nukem Forever oli pettumus paljudele fännidele, kes ootasid sellelt mängult enamat. Kuigi mängus on mõningaid hetki, mis võivad pakkuda nostalgialaksu neile, kes on seeriat juba ammustest aegadest jälginud, ei suuda see tõusta kaasaegsete mängude kvaliteedistandardite lähedale.

Mängu kohmakas mängumehaanika ja problemaatiline lugu rikuvad selle muidu potentsiaalselt lõbusa kogemuse. Duke Nukem Foreveri puhul jääb see rohkem meelde kui lihtsalt legendaarne pettumus.