fbpx

26. oktoobril on Tallinna Kultuurikatel mängutööstuse professionaalide päralt, sest just siis leiab aset rahvusvaheline konverents Mobidictum Network Tallinn 2023.

Tegemist on juba kolmanda Mobidictumi konverentsiga 2023. aastal ning üritusele on oodata sadu mängutööstuses tegutsevaid inimesi – nii arendajaid, mängustuudioid, levitajaid kui ka teenuste pakkujaid, et ühiselt arutada tööstuse uute suundade üle ning luua kontakte.

Eesti väikesele mängutööstusele on see kindlasti oluline üritus. Nii on ka GameDev Estonia pannud Mobidictum Tallinnale õla alla, et pakkuda kohalikele ettevõtetele olulist kontaktide loomise võimalust.

Mobidictum Tallinn 2023 konverentsi päevakava

Terve päeva vältel leiavad aset erinevad esitlused ja vestluspaneelid. Näiteks ühest mängutööstuse suurtegijast Electronic Artsist tuleb rääkima tootejuht Buğrahan Göker, kes valgustab, millised võiksid olla mängutööstuse uued tärkavad žanrid ja järgmised edetabelite purustajad.

Soome mängustuudio Psyon Gamesi esindaja Niko Pyrhönen räägib aga mängustamise tulevikusuundadest. GameDev Estonia eestvedaja Andrejs Rusinovskisi peab ettekande mänguarenduse koostöövõimalustest Balti riikide vahel.

Kogu Mobidictum Network Tallinn 2023 kavaga saab tutvuda kodulehel. Konverentsi pääsmed on samuti saadaval Mobidictumi veebilehelt.