fbpx

Vesijahutus on viimased viis aastat olnud mu suureks nõrkuseks. Alates ideest teha endale üks omanäoline võimas lauaarvuti, mille jahutusprotsess jäi vee õlgadele. Tegemist pole lihtsalt sümpaatse valdkonnaga, vaid tõelise armastan-vihkan suhtega!

Nii kutsusin kampa Arvutitarga, Sants Customsi, striimer Hexi koos AlphaCooli, SeaSonicu ja Samsungi, et üheskoos otseülekande vahendusel üks tõeliselt võimas vesijahutusega arvuti kokku panna ja saada oma tunnetest rohkem aimdust. Kumb jääb peale, kas armastus või vihkamine?

Otseülekanne on jaotatud erinevateks peatükkideks, millest esimesed, nagu õigele striimile kohane, sisaldavad teatavaid tehnilisi viperusi. Kuid, mida striim edasi, seda kindlamaks meie otseülekande tegemise oskus muutus. Nii sai kogu ehitusprotsessist ka mõned fotod jäädvustatud!

Arvutis kasutatud riistvara: