fbpx

Koos Soome tuntuima videomänguürituse Assembly toimumisega avati Helsingis ka teemakohane baar nimega Super Bario. Selle üheks eestvedajaks on MängudeÖÖ külastajatele tuntud maadleja Dylan „Back Breaker“ Broda.

Kuna Soomes kehtib alkoholiseadus, mille järgi tohivad vaid täisealised inimesed viibida meelelahutusasutustes, kus müüakse alkoholi, tohib Super Bariot külastada alates 18. eluaastast. Seega väikeseid lapsi siit ei leia ja saab rahus keskenduda enda lemmikule vabaaja veetmise viisile: joomine ja videomängud.

Ala ise koosneb ühest suurest ruumist, kus seintel on kaasaegsed telerid ning PlayStation 5 mängukonsoolid. Baari tõmbenumbriks on kindlasti päris auto armatuuri ja istmetega varustatud võidusõidusimulaator, kus saab tagajärgedeta rikkuda kõiki mõeldavaid liikluseeskirju.

Kui on soov külma vaadiõlut juua ja videomänge mängida, on vaja eelnevalt laua ehk Super Stationi aeg broneerida. Seda saab teha ühe tunni kaupa. Seega, kui järgmine kord satud Helsingisse ja õhtu vaba, viska pilk peale Super Bario baarile ning tervita Dylanit MängudeÖÖ poolt!