fbpx

Me kõik tahame teada, kes on parim: parim tööandja, parim söögikoht, parim auto ja muidugi ka parim Tekken 8 mängija! Kui esimesed on subjektiivsed mõõdupuud, siis viimane väga konkreetsetele tingimustele vastav. Nüüd teeme selle ka selgeks!

Jaanuaris ilmunud kaklusmäng Tekken 8 on väga hea! Mitmed Level1 liikmed on selle teose ette võtnud ja sinna sügavuti laskunud, teinud selgeks kõige salajasemad trikid ning tahavad nüüd seda kõikide teistega jagada. Lisaks on muidugi ka sellised mängijad, kes on piirdunud vaid demoga, kui sedagi. Vahet aga pole, turniiril mängivad nad kõik!

Tekken 8 Level1 Meistrivõistlustele on end kirja pannud kaheksa mängijat, kellest loositakse juhuslikkuse alusel esimesed vastased. Turniiri käigus selgitakse välja parim, kellele kuulub igavene au, kuulsus ja karikas! Omaltpoolt lubame, et ülekanne ise ei saa olema tõsimeelne e-sport, vaid Level1 omase (imeliku) huumoriga.

Parima Tekken 8 mängija välja selgitav otseülekanne algab 3. märtsil kell 13:00

* Eesti parimat seekord selgeks ei tee, küll aga Level1 parima. Jätame midagi ka MängudeÖÖle!