fbpx

Kas Furi on oma meeletute bossivõitlustega ära tüüdanud ning Saints Row: Gat Out of Hellis on Saatan ise maha koksatud? Arvad, et on aeg Metsikust Läänest tagasi pöörduda, kuna said peale tundideviisi mängimist Call of Juarez: Bound in Bloodi prestiižse plaatinumtrofee kätte? Siis on just paras aeg hakata tegema kõvakettal ruumi selle aasta viimase suvekuu PlayStation Plus mängude jaoks.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

Tricky Towers

Nagu Tricky Towersi ülevaates sai öeldud, on mäng enim sarnane klassikule, mida teame Tetrise nime all. Mängu saab mängida koos sõpradega, seega haara sõber kampa ja ehitage võidu torne!

Rebel Galaxy

Veel saavad PlayStation 4 omanikud see kuu mängida Rebel Galaxy’t, mis on üks paras kosmosesimulatsioon, et valmistada end ette 10. augustil ilmuva No Man’s Sky jaoks. Mäng sisaldab rohkelt laevu, mida saab ise oma nägemise järgi tuunida, ning kosmos ise on täiesti vaba – ole piraat, kes ründab kaupmehi; ole pearahakütt ning jahi teisi lindpriisid; või ole lihtsalt kaupmees. Kosmos on täiesti mängija päralt!

Ultratron

Ultratron on sellekuine mäng, mis on saadaval kõigil kolmel Playstation Networki toetaval konsoolil. Teost saab kõige lihtsamini kirjeldada vanakooli retrofuturistliku kuulipõrgulaadse kahe-pulga-tulistamismänguna. Ultratroni eesmärk on lihtsaimast lihtsam – tulista kõike mis liigub!

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

Yakuza 5

Sellekuine AAA mäng on taaskord üks avatud maailmaga teos. Selleks on SEGA hittseeria Yakuza viies osa, milles on viis mängitavat karakterit üle viie erineva Jaapani regiooni. Mäng on kriitikute poolt väga kõrgelt hinnatud ning enda kogemuste järgi võin kinnitada, et see on siiani seeria parim osa. Lisaks on see saadaval ainult digitaalselt, seega on praegu sobiv aeg Yakuza 5 endale krabada.

Retro/Grade

Retro/Grade on üks omalaadne teos. Mängu lugu räägib ühest kosmosepiloodist, kes peab oma viimase missiooni tagurpidi uuesti tegema, et universumit kaitsta. Kõlab ulmeliselt. Lausa kosmiliselt. Mäng on kompott rütmi- ning tulistamismängust – mängija eesmärk on kontrollida kosmoselaeva, aga konks on selles, et terve mäng on muusikale baseerunud ning kõik mängija tegevused vastavad muusikale (seda võib kasutada vihjena).

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

Patapon 3

Sony on augusti väga rütmiliseks teinud, sest selle kuu Vita mänguks on Sony Interactive Entertainment Japani poolt algselt PSP-le valminud Patapon 3. Triloogia viimane mäng keskendub, nagu eelnevad osad, Pataponide nimelise rassi seiklustele leidmaks Earthendiks kutsutavat utoopiat. Selleks kasutatakse trummi, mis erinevaid toone mängides teeb erinevaid helisid ning mõjutab Pataponide tegevusi. Mängus on ka mitmikmängu võimalus ning sellele on palju rõhku pandud, kuna igat taset saab läbida kuni kaheksa mängijaga.