fbpx

Activisioni investorite koosolekul selgus lisaks Call of Duty uuele suunale ka asjaolu, et Destiny 2 on jätkuvalt planeeritud ilmuma selle aastanumbri sees. Kuuldavasti on Bungie enam kui motiveeritud tähtajast kinni pidama, sest mitme allika kohaselt saaks Activision mängu järgmisesse aastasse edasilükkumise puhul endale arvestatava osa mängustuudio aktsiatest.

Sarja esimene osa valmistas tulles pigem pettumuse, ent muutus aja jooksul aina paremaks, kõigepealt The Taken Kingi lisaosa tulemisega, peale seda paranes teos Rise of Ironi ilmudes. Tõenäoliselt tasuks aga eelnimetatud seikluste ajal armsaks saanud tegelasega (ja tema kokkukogutud varustusega) hüvasti jätta, sest ülima tõenäosusega alustab Destiny 2 puhtalt lehelt. Seda kinnitab ka asjaolu, et teine osa esmakordselt ka PC platvormile jõuda võib.

TÄIENDUS: Bungie esindaja sõnul pole eelneval väitel, mille kohaselt Activision Destiny 2 edasilükkumise puhul Bungie aktsiatega maiustada saab, tõepõhja all. Sellest tulenevalt ei ole ka mingit garantiid, et antud teos 2017. aastal meieni jõuab…

Allikas: Kotaku