fbpx

Project Cars oli üks neist mängudest, mis räägiti suuremaks, kui see tegelikult sai olema. Algselt täielikult kommuuni poolt üles ehitatud mäng sai kiirelt külge kommertsmaailma templi ning ilmselt sellest algas ka allakäik. Enne, kui esimese mängu vead said parandatud ning lubadused teostatud, alustas Slightly Mad Studios tööd juba teise osa kallal, käivitades selle jaoks ühisrahastuskampaania. Nüüd on teada, millal ennenägematut realismi lubav järg meieni jõuab: 2017. aasta lõpuks.

https://youtu.be/v5MESKmFtQs

2015. aastal ilmunud Project Cars valmistas pigem pettumuse või jättis sootuks ükskõikseks, hiljem lisati muidugi hulgaliselt allalaetavaid lisasid, mis väidetavalt mängukogemust tunduvalt parandasid, kuid keda see siis enam huvitas. Mängu järg hakkab esialgsete lubaduste järgi omama rohkem kui 170 autot ning üle 60 erineva raja, millel nendega kihutada. Lisaks saab mäng 12K resolutsiooni toe ehk mängijal on võimalus mängupilti kuvada kolmel 4K ekraanil saamaks ülidetailse panoraamvaate, muidugi on olemas ka virtuaalreaalsuse tugi.

Mängu taga seisev stuudio annab teada, et seekord on erilise tähelepanu all erinevad ilmastikutingimused ja nende vaheldumine, esimeses osas tuntud vihm saab seekord lisa lume ja jääga, samuti tutvustatakse mängus muda.

Allikas: Polygon